תוסף כדורי כורכום לנוטל מדללי דם תוסף אסטרגולוס וויטמין Cלמערכת החיסון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/11/2019 | 06:40 | מאת: רן

מדובר בקשיש צנום עם מכלול בעיות רפואיות בעיקר לב,m.d.s(שבין היתר גורם למערכת חיסון נמוכה,טסיות נמוכות, והמוגלובין נמוך) ואוסטופורזיס קשה. מקבל בין היתר לעניין הלב מדללי דם. פנה לנטורופט בכללית רפואה משלימה(שקיבל ועיין בכל הממצאים הרפואיים). איבחן דלקת ורשם בין היתר כדורי כורכום (שידועים כמדללי דם) ופטריית הרשי (שאנו לא מכירים אבל קראנו באינטרנט שהיצרן עצמו מציין שהיא מדלדלת דם ויש להיזהר במתן לכאלו שנוטלים מדלל דם) ואנחנו נמנעים מליישם את ההמלצות הללו,כי ייתכן שעלולים להזיק ולא להועיל . מה דעתך? כמו כן, שמענו על אסטרגולוס(של סולגר) ו/או וויטמין C לא חומצי (אלטמן) כמחזקי מערכת החיסון? הרופאים הקונבנציונלים לא ידעו להתייחס לזה. מה דעתך?.

מדובר בבעיה מורכבת ולכן קשה לשים את הדגש אם הנטורופת פעל נכון או לא. אני מניח שזה לאחר ראיון ואבחנה ולאחר ששאל אם מקבל מדללי דם ואז נתן מענה טיפולי. כך שמאד תלוי מה המינונים שנתן, איזה מדלל המטופל מקבל ואיזה מינון... לגבי ויטמין סי- בהחלט אחד ממחזקי מערכת החיסון

מנהלי פורום נטורופתיה