שינויים בעיכול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/11/2019 | 19:28 | מאת: Embryonic

שלום רב, הנני בן 29, ומעולם לא סבלתי מתופעות חריגות במערכת העיכול כשגרה; ואולם, לפני כשלושה שבועות, זמן קצר לאחר שהתחלתי לצרוך תוסף וינפוסטין, הופיעו תופעות לא רצויות במערכת העיכול שלא חלפו עם הפסקת התוסף: נפיחות קיצונית לאחר צריכת מזון, כאב, גיהוק, בחילה, רפלוקס, רחשי תסיסה ובעבוע ולעתים שלשול. מצאתי שקפסולה אחת של חומצה הידרוכלורית מדכאת את התסמינים לחלוטין למשך יומיים, אך לאחר מכן יש צורך ליטול את החומצה שוב. מבקש לברר אם ייתכן שהתסמינים נובעים מחיידק ההליקובקטר פילורי, ואם מומלץ שאפנה לרופא לצורך קבלת אבחנה. תודה.

שלום לך, בהחלט נדרשת אבחנה, כיוון שייתכן והתסמינים שאתה מתאר נובעים מסיבות אחרות ולא מנטילתו של התוסף, שכן הפסקת אותו, אז תופעות אלה היו אמורות לחלוף. לכן יש לשלול גורמים אחרים, כמו חוסר איזון ברמת החומציות, הליקובקטר ועוד.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה