דלקת בדרכי השתן לאמא שלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/10/2019 | 18:27 | מאת: איריס

שלום רב אמא שלי אשה כבת 70 סובלת בשנים האחרונות מדלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן.יש תחושת עקצוץ צריבה גירוי אי נוחות.קיבלה מרופא משפחה אנטיביוטיקה ואכן חלף אבל חזר שוב תוך מס חודשים.ניסתה שימוש בשתייה של תרכיזי חמוציות היתה הקלה ארעית לחודש ימים ושוב חזר מה ניתן לעשות? האם מומלץ שתגיע לבדיקה טיפול נטרופטי.?חג שמח איריס

שלום איריס, כן, בהחלט מומלץ לפנות לגורם מקצועי. דלקת שלפוחית שתן חוזרת עם טיפול חוזר ונשנה באנטיביוטיקה יוצרת מעגל קסמים של דלקות שלפוחית שתן חוזרות בשל החלשה של מערכת החיסון. כמו כן ישנם גורמים נוספים לדלקת חוזרת אותם יש לברר. יש היום טיפול מומלץ עם צמחי מרפא, פרוביוטיקה וטיפול ספציפי המיועד לדלקת. מוזמנת לפנות ליייעוץ לקבל טיפול. בריאות לאימך !

מנהלי פורום נטורופתיה