כאבי ראש יומיומיים תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/09/2019 | 07:29 | מאת: ריקי

תודה מראש בת 70 עם כאבי ראש שנים רבות ניסיתי כל התרופות גם למניעה תזונה בריאה ניסיתי טיפולים שונים, כולל הומופאט לאחרונה. מיואשת מנסה להוריד מאכל מסוים ,לתקופה אולי הוא הגורם, לכמה זמן צריך להימנע ממאכל, על מנת לבדוק, אולי הוא הגורם?

שלום ריקי, כאבי ראש יכולים לנבוע מהרבה גורמים: תזונה - יש להימנע מכל המזונות העלולים להיות חשודים אצלך בתפריט, ההימנעות היא בשיטת האתגר והאלמיניציה ויש לעשות אותה בצורה מקצועית למשלך שלושה שבועות ואחר כך החזרה מפוקחת. גורמים נוספים: מחסור בשעות שינה, שינה לא איכותית, מחסור בשתייה, שתיית קפה, דאגות, מחשבות.. ועוד.. יש לברר מה הגורמים לכאבי הראש אצלך ולטפל בהתאם. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה