אגןזיי מוסקט לגזים וכאבים במעיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/09/2019 | 14:44 | מאת: דנה

שלום האם אגוזי מוסרט יכןלים לעזור לכאבים במעיים לאחר כל אכילה ? אם כן באיזה אופן פחם וקרבוסילן גורמים לעצירות יש משהו טבעי שיכול לעזור?

שלום דנה, אגוז מוסקט יכול לעזור לבעיות מעיים, בחילות, שילשולים וכ'ו.. לא כל כך הבנתי.. משהו טבעי שיכול לעזור לכאבים במעיים לאחר כל אכילה? יש לטפל בגורם לכאבים האלה, הסיבות יכולות להיות רבות: מזון ספציפי הגורם לכך אזי יש רגישות או אי סבילות, חוסר איזון ברמת החומציות, מחסור באינזימים, מחסר בחיידקים טובים ופלורה לא מאוזנת.. ועוד.. אין טעם לקחת דברים המטפלים באופן נקודתי אלא לטפל בסיבה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה