בקשר לתרופה ובקע סרעפתי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/09/2019 | 23:17 | מאת: רוני

הנני סובל מצרבת(עם בקע סרעפתי קטן). קניתי את התרופה רי קאר(re care) לטיפול בליחה(מכיל חומצה ציטרית ועוד האם תוסף זה עלול להחמיר הצרבת?

שלום דנה, התוסף Re care של "מכבי" מתבסס על NAC - נ- אציטיל ציסטאין, זאת חומצה אמינית מכייחת ואינה אמורה לגרום לצרבת, אני לא רואה מרכיבים נוספים. אם יש לך חשש שזה הגורם לצרבת , כדאי להפסיק לכמה ימים לראות אם אין צרבת ואז לחזור ולקחת ולראות אם הצרבת חוזרת, כך תדעי אם זה הגורם. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה