פולימיאלגיה כבר שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/09/2019 | 08:37 | מאת: תמר

האם נטורופתיה,או הומאופטיה יכולות לטפל בפולימיאלגיה?לקחתי שנתיים וחצי פרדניזון,עכשיו הפסקתי מכיון שזה שיבשאת כל תוצאות הבדיקות שעשיתי.אני בת74סובלת מסוכרת,תתפעילות של בלוטת התריס,לחץדם גבוה,ודכאון וחרדה הכל מטופל.כל הזמן יש לי כאבי תופת,בידיים ,ברגליים,בכתפיים,ובעורף.

היי, ניתן לטפל ע"י תזונה, צמחי מרפא, הומאופתיה מודרנית ודיקור סיני. לא ניתן להבטיח הצלחה של 100%, אך בהחלט שווה ומומלץ לנסות

06/08/2020 | 19:41 | מאת: דורון

האם ניסית בסופו של דבר טיפול טבעי ב פולימיאלגיה? אשמח לדעת אם עזר. תודה 😊

מנהלי פורום נטורופתיה