מהי ארוחה לצורך אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/08/2019 | 14:43 | מאת: מיכל

שלום רב התחלתי טיפול באוגמנטין 875, עקב דלקת בשד. נאמר לי לקחת פעמיים ביום, לאחר האוכל ! בבוקר זה בסדר. אבל בערב - אני לא אוכלת. מהי ארוחה מינימלית כדי לקחת אוגמנטין. האם פרי / פרי + לבן זה מספיק, או שצריך גם לחם. אציין שבעברי יש גסטריטיס. כיום היא רדומה, אך לא רוצה לעורר אותה. מה לאכול בערב לפני הכדור ? אודה לתשובה מקצועית. מיכל

שלום מיכל, רצוי בהחלט לאכול לפני כן, אנ מבינה שאת לא אוכלת אורחת ערב, אבל כן כדאי לאכול לחם עם ממרח כלשהו, סלט+טחינה /ביצה, תבשיל כלשהו או אם את אוכלת פרי +יוגורט תוכלי להוסיף שקדים ואגוזים להשלמה ולארוחה מלאה יותר. רק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה