בי קומפלקס והשפעתו על חרדות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/08/2019 | 23:59 | מאת: תוהה

סובל מחרדות ושינויים במצב רוח מזה תקופה ונטורופת המליץ לי על קומפלקס ויטמין B 100 לקחתי 3 ימים פעם ביום בכל בוקר ומשום מה אני מרגיש שזה רק החמיר את החרדות והפך אותי לחסר שקט ובתחושת שכרות יותר מקודם.. האם יתכן שהקומפלקס רק מחריף את החרדות שלי? או שמא הגוף מנסה להסתגל ולכן מגיב כך? שוקל להפסיק ליטול את התוסף

שלום לך תוהה, B קומפלקס אינו אמור לגרום לתסמינים אותם אתה מתאר ושלושה ימים זה ממש מעט זמן לבחון את התגובה. ייתכן והתסמינים נובעים מסיבות אחרות. על מנת לבדוק את זה תוכל לעשות אלמיניציה- להפסיק את השימוש בתוסף לכמה ימים לראות אם התסמינים פסקו ואז לחזור לקחת את התוסף. אם התסמינים יחזרו תוכל לדעת שהוא הגורם לכך. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה