פטריה בגב. כתמים כהים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/08/2019 | 11:11 | מאת: מוקית

שלום, אני סובלת כבר די הרבה זמן מפטריה בגב ועם הזמן היא התחילה להתפשט יותר ולקבל צבע כהה (אני שחומה). האזור בגב עדיין קצת מגרד לי . ניסיתי למרוח קצת חומץ ושמן אתרי אורגנו... מה יכול לעזור למגר את זה ולהעלים את הגרד והכתמים? מביך אותי לחשוף את הגב שלי...:(

שלום לך, נדרשת אבחנה, אם אכן זו פטריה ואם כן איזה סוג.. ומה הסיבה להופעתה ולכן יש לטפל בהתאם לכל הנ"ל. ניתן להשתמש בשמנים אנטיפטריתיים כמו שמן עץ התה, לבנדר ועוד.. כמו כן, ייתכנו סיבות תזונתיות - סוכרים, עודף שומנים או גורמים סביבתיים כמו חשיפה לשמש.. יש לאתר את כל הגורמים ולטפל בהתאם. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה