תזונה נכונה ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/07/2019 | 11:20 | מאת: מיכל

שלום רב. אני בת 52 מקווה שהגעתי לפורום הנכון. רציתי לשאול לגבי תזונה נכונה כדי שאהיה מלאת אנרגיה בבוקר איזה תזונה נכונה כדאי לי לאכול בבוקר ולגבי הליכות כהתחלה כי אני לא רגילה לעשות הליכות כמה פעמים בשבוע כדאי לי לעשות הליכות? ואיזה טיפול עצמי כדאי לי להעלות את האנרגיה בבוקר אני ממש מודה לכם יום נפלא

שלום מיכל, צריך להכיר אותך ואת התמונה הקלינית שלך על מנת שניתן יהיה להמליץ ולכן אנחנו לא עושים זאת במסגרת הפורום. ולגבי הליכה מומלץ להתחיל באופן הדרגתי החל מפעמיים בשבוע 20 דק' ולהעלות בהדרגה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה