המלצה על קרם מוצר נגד עקיצות יתןשים בלילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/06/2019 | 19:52 | מאת: איריס

שלום רב אודה לעזרתכם הבן שלי בלילה מתלונן על עקיצות חרקיפ או יתושים במיוחד בערב לפעמים גם קצת מתגרד.יש סימני עקיצות על הרגליים שלו נסיתי למרוח לו שם אלוורה ואמר שלא נעים לו וכנ"ל משחת סנו ליתושים.מה מומלץ למרוח על העור של הרגליים נגד יתושים או גירוי בלילה למניעה ושאינו מכיל חומרים כימים או תופעות לוואי בברכה איריס בדולח

שלום איריס, יש ברשתות הפארמים מוצרים טבעיים נגד יתושים על בסיס שמנים והמגוון הוא גדול, יש של חברת "וולדה", "מורז", PURE OIL ועוד.. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה