בדיקה לגילוי חוסר במגבזיום ואבץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/06/2019 | 18:02 | מאת: שירלי

שלום רב, איזה בדיקה אפשר לעשות כדי לוודא באופן חד משמעי על חוסר של מגנזיום ואבץ? בתודה רבה מראש שירלי

שלום שירלי, אין בדיקה שיכולה להעיד חד משמעית על מחסור. כיוון שבדיקת הדם של מגנזיום ואבץ בודקת את רמת המינרלים בדם ולא בתא. ניתן לקבל אינדיקציה מסויימת באמצעות תישאול - בירור של הרכב התפריט היומי ומקורות תזונתייםשל מינרלים אלה בתפריט היומי שלך ובירור של סימני חסר של מינרלים אלה (מגוון תסמינים) בשילוב עם בדיקת הדם. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה