התולעים לילדה בת 6.5 נעלמו!! תודה מעיין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/06/2019 | 06:35 | מאת: גלי

בתי סבלה במשך 2.5 שנים מתולעים. נתתי לה המון גרעיני דלעת טחונים ביוגורט (6 כפות ביום) והכל נעלם!! כבר שבוע וחצי שהיא לא מתלוננת!! תודה מעיין. הצלת לי את הילדה. כמה היא סבלה וכלום לא השפיע עליה (ראו הודעות שלי מטה). כשנתתי 2 כפות ביום - זה לא השפיע, לכן הבנתי שכנראה שיש לה תולעים בכמויות, נתתי כמות גדולה של גרעיני דלעת (זה בריא ולא מזיק) והכל נעלם. שוב תודה לך ושהקב"ה ימלא משאלות לבך לטובה!!

היי גלי, איזה יופי !!! אני ממש שמחה לשמוע! אני ממליצה לך להמשיך לתת לה זרעי דלעת טחונים ( בכמות קטנה יותר) כחלק מהתפריט היומי כדי שהם ימשיכו לעזור וימנעו חזרה של התולעים. נהדר, רק בריאות!

07/06/2019 | 14:07 | מאת: הדר

ואו איזה מרגש!!! איזה יופי שהטבע נותן כאלה פתרונות. ואיזה פורום מקסים ומסיע שמעניק בנדיבות עצות טובות במשך שנים:) בריאות שלמה לכולם וחג קיצי שמח.

היי הדר, איזה כייף, תודה רבה על התמיכה והפירגון ! אכן במשך שנים (: בברכת בריאות שלמה גם לך !

מנהלי פורום נטורופתיה