מגש מתכת של ביצים קשות מקולקלות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/05/2019 | 01:25 | מאת: מישהו

פתחתי את התנור והיה בפנים מגש של ביצים קשות, חלקן מקולפות חלקית. המגש שם משבת שעברה. זה הסריח בצורה שלא תאמן ועל הביצים המקולפות חלקית היו כתמים שחורים ואף אדומים(מסביב לחלקים שבין הקליפה לביצה). הריח המסריח לא עובר כבר שעה מהתנור. זרקתי אותן בפח זבל מחוץ לבית. רציתי לדעת באילו צעדים כדאי לנקוט כעת? קרצפתי את המגש טוב טוב, הם זה מספיק או שיש לזרוק אותו? 2 ביצים בערך נדבקו אליו ונשארו קצת כתמים שהיה קשה לקרצף אבל הצלחתי. והאם זה בטוח לחמם מאפים בתנור כרגע? או שעדיף לנקות אותו מבפנים ולחמם אותו קצת ליתר ביטחון? אני יודע שאולי זה נשמע קצת מוגזם.

23/05/2019 | 02:12 | מאת: מישהו

השם ברח לי מהראש פשוט

זה מספיק, הריח יצא עם החימום. אפשר אבל להשרות עם מים עם סודה לשתייה..

מנהלי פורום נטורופתיה