שימוש בשמן המפ לדלקות עור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/05/2019 | 01:52 | מאת: רמי

שלום רב לאחרונה קראתי מאמרים ששימוש בשמן המפ יעיל בשיפור התסמינים של הסובלים מדלקות עור מסוג דרמטיטטיס.כולל יובש גרד ואדמומיות.מה המינון המומלץ ביום? האם יש בשימוש בשמן המפ תופעות לוואי? אני סובל מאסטמה בעונות המעבר ואלרגי לאבק דשא ובעלי חיים.כיצד יש להשתמש בשמן ומה המינון הומלץ והאם ניתן לעשות בו שימוש ממושך?

שלום רמי, שמן המפ אכן יכול להתאים באסטמה של העור, בשימוש חיצוני במריחה וכמו כן, בבליעה. המינון הוא אינדיבידואלי בהתאם לגיל, לתמונה הקלינית ובהתאם לתזונה והתפריט היומי. המינון הכללי הוא 1-2 כפיות ביום. בהצלחה רק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה