חומצה אלפא ליפואית וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/05/2019 | 01:01 | מאת: ליסה

שלום לקחתי חומצה אלפא ליפואית 600 מייג של סולגאר פעם ביום במשך שלושה חודשים לאיזון הסוכר וירדתי במשקל חמישה קילו לא עשיתי דיאטה משמעותית זה מדאיג אותי שאלתי את חברת סולגאר אם החומצה גורמת לירידה במשקל אמרו לי שלא נתקלו בתופעה כזאת שאלתי רופאת סכרת אם החומצה גורמת לירידה במשקל אמרה לי החומצה מטפלת בעיות עצביות ולא באיזון הסוכר ואינה גורמת לירידה במשקל שאלתי נטרופתית מתמחה אמרה לי שאין קשר בין החומצה וירידה במשקל אז ישר עשיתי בדיקת דם הכל יצא תקין חוץ מהסוכר שלא התאזן כלל יצא לי 114 שהיה 108 מלפני חמישה חודשים המגלובין ירד ל 5.9 שהיה ל 6.1 ושומנים בדם פחות או יותר נשארו כמו שהיו אני באמת מרגישה שהחומצה אכן גרמה לירידה במשקל כי מהיום שהתחלתי לקחת התחלתי לרדת במשקל מאז אני לא עולה המשקל לי חוזר להיות כמו שהוא מאז חודשיים אני מנסה להעלות במשקל לא מצליחה האם החומצה נשארת להרבה זמן בדם? אני די מבולבלת אם אני אוכלת רגיל למה אני לא עולה במשקל ? האם יש קשר ישיר בין החומצה וירידה במשקל ? אם ירדתי במשקל למה הסוכר לא התאזן?

שלום ליסה, לא ידוע על קשר ישיר בין נטילה של חןמצה אלפא ליפואית וירידה במשקל. יש לבדוק גורמים נוספים אחרים לירידה במשקל. לא בהכרח צריך לעשות דיאטה משמעותית בשביל לרדת במשקל. לא ציינת איזה שינויים נוספים עשית בשל הסוכר הגבוה ומה הרכב התפריט היומי שלך. בכל אופן, כדאי לפנות לרופא משפחה להמשך בירור.

מנהלי פורום נטורופתיה