שאלה.................

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/04/2019 | 18:39 | מאת: דנה

האם בעוף ובבשר הודו מצוי הורמון האסטרוגן?

26/04/2019 | 14:51 | מאת: מיכל

בעוף ובבשר מוחדרים הורמונים רבים ואנטיביוטיקה בתהליך הגידול להעלאת מסה מהירה ולהשבחה. הצרכן כמובן משלם את המחיר בעליית התחלואה, בלי קשר לכמות השומנים הרבה שנספגת בדם. עדיף אם כך חלבון מן הצומח ולא מן החי כמו סויה, קטניות, חלבון חיטה וכו'.

שלום מיכל, לא הבנתי אם זאת שאלה.. בכל אופן, מי שרוצה להימנע מחלבון מהחי צריך לקבל חלבון מלא מהצומח אותו ניתן לקבל באמצעות שילובים שונים שלך דגן וקטניה כמו למשל, אורז עם עדשים או קינואה/ כוסמת שהם חלבון מלא או פיתה עם חומוס.. סויה אף היא חלבון מלא - תינתן בהתאם, לא מתאימה לכל אחד..כנ"ל לגבי מקורות אחרים או שילובים אחרים. בהצלחה!

שלום דנה, כן.. וגם בכלל במוצרים מהחי.. ובקרקע, מים, צמחייה..

מנהלי פורום נטורופתיה