נטילת תוסף גאבא לחוסר שקט וחרדה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/04/2019 | 08:59 | מאת: אביבית

שלום, בת 34, מחלימה מcmvאשר בעקבות הרבה תופעות עיצביות וביניהם חרדה. התחלתי לנטול גאבא בעקבות המלצה, ולדעתי יש הטבה. רציתי לדעת האם נטילת התוסף היא בטיחותית? ולאורך איזו תקופה מותר לנטול אותו?( אציין שעשיתי שינוי תזונתי רחב, ונוטלת גם אומגה 3)

גאבא בטוח לשימוש. כדאי לעשות כל חודשיים הפסקה של שבועיים. משך התקופה בהתאם לבעיה ולהמלצת המטפל

21/04/2019 | 09:25 | מאת: אביבית

תודה והאם אתה מכיר תופעה של עייפות בעקבות הגאבה? נוטלת אותו בשעות הערב, וביום חשה בעייפות.

מנהלי פורום נטורופתיה