תזונה לתולעי מיים אצל ילדות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/03/2019 | 21:47 | מאת: גלי

שלום, מאחר והוורמוקס לא עובר, החלטנו על טיפול טבעי. הבנתי שהתזונה צריכה להיות נטולת סוכרים, שזה אומר ללא קמח לבן וסוכרים. מכיוון שמדובר בילדות קטנות שדורשות כל הזמן מתוק, הן מקבלות המון פירות ותמר מג'הול. האם זה בסדר? ועוד שאלה, כמה זמן אני צריכה לתת להן פרוביוטיקה?

שלום גלי, לא כדאי לצרוך המון פירות , כפי שציינת.. כשיש תולעים. 2 תמרים הם שווי ערך למנת פרי.. פרוביוטיקה כדאי להמשיך גם אחרי שנראה שהצלחתם להתגבר על התולעים, בייחוד אם יש לקטנטנות נטייה.. יכולה לתת לסירוגין. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה