בעיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/03/2005 | 14:17 | מאת: גלי

רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין קווארפלגיה להמיפלגיה לבין מונופלגיה תודה גלי

שלום גלי, המיפלגיה -שיתוק בפלג גוף אחד, ימין או שמאל .מונופלגיה - שיתוק של גף אחד , יד או רגל, אני לא מכירה את המושג קווארפלגיה, אולי את מתכוונת לדיפלגיה- שיתוק של שני צידי הגוף או פרפלגיה - שיתוק פלג גוף תחתון. אני מציעה לך לשאול את השאלה בפורום מתאים יותר ,שמתמחה בנושא כמו פורום שיקום או פורום תמיכה בשיתוק מוחין. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה