מיץ לימון על הבוקר גורם לפצעים?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2019 | 23:02 | מאת: טל

שלום לך לפני כחודשיים התחלתי לשתות חצי לימון סחוט מהול ב 2 כוסות מים על הבוקר, לאחר שקראתי רבות על סגולות הניקוי וכו'. מהר מאוד התחילו להופיע לי חצ'קונים על הפנים! מידי יום או יומיים יצא פצעון חדש. לקח לי זמן לחשוד בלימון, אבל החלטתי לנסות. לאחר כחודש הפסקתי לשתות ומאותו יום הפסיקו להופיע לי פצעים. כעבור שבועיים שבהם לא יצאו לי פצעים חדשים, חזרתי למיץ לימון על הבוקר. לאחר כמה ימים החלו לצוץ חצ'קונים חדשים... האם זו תופעה מוכרת והגיונית? אולי זה חלק מתהליך הניקוי? להמשיך או לוותר? תודה

09/03/2019 | 23:05 | מאת: טל

בת 39, בריאה, לא מניקה, לא נוטלת תרופות, בדיקות דם ומדדים מצוינים

לא משהו שידוע בפרוטוקול של הלימון אבל כל אחד מגיב בצורה שונה למזון כזה או אחר ויתכן ויש רגישות מסויימת אצלך ללימון. אגב אם הוספת סוכר ללימון אז יתכן גם מהסוכר... אישית הייתי מפסיק.

14/03/2019 | 14:58 | מאת: טל

תודה

שלום טל, אני בכל מקרה לא ממליצה על לימון סחוט במים בבוקר על קיבה ריקה.. מניסיונך האישי כפי הנראה שהוא גם גורם לפצעים, אז על אחת כמה אינו מתאים. יכולה לשתות מים עם לימון סחוט במהלך ארוחה חלבונית, זה עדיף. בהצלחה ורק בריאות!

24/03/2019 | 14:04 | מאת: טל

תודה על תגובתך. אכן הפסקתי עם הלימון, ושותה על הבוקר רק 2 כוסות מים. לא הבנתי, יש כן איזו חשיבות לשתיית לימון עם מים במהלך היום ולכן המלצת לשלב בארוחה חלבונית?

נכון, ללימון יש הרבה יתרונות ומרכיבים חשובים, כמו כן, העלאת רמת החומציות בעזרת לימון במהלך ארוחה חלבונית יכולה לסייע בפירוק החלבונים ובכך להקל על העיכול אצל אנשים מסויימים הסובלים למשל מגזים או נפיחות שקשורים לרמת החומציות קיבה..זאת לא המלצה גורפת.

01/04/2019 | 16:40 | מאת: טל

תודה רבה על המידע!

מנהלי פורום נטורופתיה