חומץ תפוחים האם ניתן לשים על הלשון?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/02/2019 | 21:57 | מאת: מיכל

שלום, יש לי פטריה בלשון, בגרון ובוושט בעקבות שימוש במשאפים לאסתמה. משחות רפואיות לא עזרו ואקבל עכשיו פלוקנוזול. האם ניתן לקחת פלוקנוזול עם פוספולופידן סרין באותו יום עם הפרדה של מה שעות? והאם ניתן לשים חוץ תפוחים על הלשון עם גזה? או שזה מסוכן? או שאפשר רק אם מדללים? תודה מראש

אפשר לקחת יחד עם הפרדה של שעתיים לפחות כדאי להקפיד על צחצוח לשון אפשר לצחצח עם חומץ תפוחים. וצריך גם לטפל מבפנים- פרוביוטיקה, שום ודברים אנטי פטרייתיים

מנהלי פורום נטורופתיה