צמחי מרפא ברפואה סינית וצרבת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/02/2019 | 23:23 | מאת: אביטל

שלום. לפנו כחודש ומשו התחלתי לשתות צמחי מרפא שניתן לי ע"י רפואה סינית. לפני כמה זמן התחיל לי צרבת על בסיס יום יומי. האם יכול להיות קשר בין הדברים? נאמר לי שהצמחים מהולים באלכוהול ואולי לכן זה עושה לי צרבת? אם כן האם כדאי להפסיק הצמחים ומה עליי לקחת להקלה? ואיך אדע אם זה לא משו מהקיבה או ושט? תודה!

בהחלט יכול להיות קשר. לעשות הפסקה לכמה ימים ולראות אם זה עובר. אז כנראה שמזה. אם ממשיך, לבקש בדיקת נשיפה להליקובקטר פילורי

מנהלי פורום נטורופתיה