בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/01/2019 | 21:41 | מאת: רויטל

שלום רב! אני בת 32, בשנה וחצי האחרונות אני סובלת מבלוטות לימפה מוגדלות בצוואר, בבית השחי, מדיאסטרינום מורחב (בבית החזה), ותסמינים שונים שבאים והולכים כגון שיעול טורדני, הזעות לילה מרובות, גירודים, וכאבים באיזורים שונים בגוף. נלקחו לי דגימות מבלוטות הלימפה בצוואר ובית השחי (בתקופות שונות) ופתולוגים מהארץ ומחו"ל שללו מחלת לימפומה ותאים סרטניים (בוצעו עוד בדיקות אבל אלה העיקריות). הרופאים עדיין מבצעים בדיקות על מנת להגיע לאבחנה, אך בנתיים הבלוטות מוסיפות לגדול ואיתן התסמינים. לאחרונה פניתי לנטורופת באיזור בו אני גרה והוא רקח לי טיפות מצמח הזטוקסילום, והנחה אותי להקפיד על דיאטת אורז בה אני אמורה לאכול אך ורק אורז למשך חודש (ללא ירקות או פירות), יותר מזה כמעט ולא אוסיף כלום. השאלות שלי הן: 1. האם הדיאטה הנ"ל באמת נכונה, מוכרת וריאלית? היא נשמעת לי מאוד קיצונית ומסוכנת שכן היא נטולת הרבה ויטמינים שהגוף צריך. 2. האם הצמח הנ"ל באמת מתאים לטיפול בבעיה הבריאותית שלי? אני רוצה לדעת אם זה באמת שייך להתחיל עם הטיפול הנ"ל. תודה מראש!

אישית אני לא מתחבר לדיאטה של דבר אחד וללא ירקות ופירות. לגבי הצמח הוא מתאים במיוחד לבעיות ראומטיות, דלקות, מערכת חיסונית ומייזע... אישית הייתי בוחר בגישה טיפולית אחרת. אבל כל אחד עם הגישה שלו.

מנהלי פורום נטורופתיה