קנדידה מתפוגגת או רק בהפסקה...?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/01/2019 | 18:33 | מאת: מיטל

שלום, סבלתי שנים מקנדידה ולא עזרו כל הדיאטות המומלצות והתוספים למיניהם. בשנה האחרונה הוצאתי במקרה רוטב סויה שהייתי משתמשת בו תכופות בכמויות על בסיס יומיומי. באופן מפתיע אחרי חודשים הקנדידה נעלמה למרות שהמשכתי לאכול תפוזים, קפה, סוכר, שוקולד מריר, פירות יבשים, כל סוגי הפירות הטריים, גלידות טבעוניות ואפילו בירה (פעם בשבוע). אני פשוט תוהה אם זה צירוף נסיבות או שפשוט מצאתי את הגורם לסיפור. תודה

אצל כל אחד יכול להיות השפעה מגורם כזה או אחר. על פניו נראה שמצאת את הגורם

מנהלי פורום נטורופתיה