מינון של כדורי אסידופולוס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/03/2005 | 23:51 | מאת: רק אני

שלום, אני סובלת מפטריה בנרתיק שחוזרת מידי חצי שנה. התחלתי לקחת על דעת עצמי תוספת אסידופולוס (של מותג לייף בסופרפארם). האם ב"עיתות מצוקה" אפשר לקחת 3-4 כדורים כאלו ביום? מהן תופעות הלוואי של התוספים הללו?? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
09/03/2005 | 13:54 | מאת: שי אייל (נטורופט)

שלום רק אני . פטרייה בנרתיק הסיבות העיקריות שלה הם: א. חוסר הגיינה מספקת לאזור הנרתיק (שימוש בשטיפות וגינליות באמצעות נרות שיש בהם את שמן עץ התה ,או לשטוף את הנרתיק עם שמן עץ התה ולחטות את המקום יכול להיות טוב , אפשר גם לשים בתוך הטמפון את האבקה של הכמוסות אצידופילוס גם מהווה פעולת חיטוי טובה .) ב.סביבה חולחה חמה וחומצית מדי .(רצוי להקפיד ולשתות הרבה מים , להוריד את רמות המתח בטכניקות של הרגעה (טיפוטלי מגע ,תרגילי נשימה ),אכילת ירקות באופן קבוע כל יום,מניעת שתייה שגורמת להעלאת החומציות כגון: קופאין ,קולה ,משקאות ממותקים, אכילת מאכלים שמכילים פחמימות מלאות ,מוצרי חלב שעברו התססה (יוגורט ,גיל ,לבן ). זה הטיפול. בברכת בריאות שלמה והרבה אהבה שי.

09/03/2005 | 21:03 | מאת: לילך נהרי

שלום לך, 3-4 כמוסות ביום זה מינון גבוה שיכול לגרום לכאב בטן, שלשול והרגשה כללית רעה. יחד עם זאת יש אנשים שיקו מינון זה ללא תופעות מיוחדות. אני ממליצה על 2 כדורים ליום.

מנהל פורום נטורופתיה