פריחה על העור וגירוי באזור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/01/2019 | 15:59 | מאת: רותם

שלום רב אודה לעזרתכם. לפני כחודש בעת טיול כייף עם המשפחה בצפון נכוותי בחומר חיטוי עם אלכוהול בריכוז גבוה בביקור במפעל מזון.הידים מיד צרבו לי ושרפו ובמקום נוצרה סוג של אדמומיות\פריחה לא נעימה על כפות היד.[קיבלתי זריקת אלרגיה בבית חולים].מאז הייתי אצל 5 רופאי עור ושני רופאי עור שקבעו שנוצרה סוג של רגישות לחומר ושזה סוג של דרמטיטס ואו כוויה של סוג 1.המקום אדמדם מעט נפוח ולעיתים יש גירוי או צריבה.נתנו לי כדורי טלפסט ל מס ימים.משחת פנסטיל שיצרה גירוי.כרגע חודש אחרי אין שינוי משמעותי.המליצו לי על קרם לחות העניין שיש לי עור יבש ורגיש ואני לא מעוניין בעוד רגישות נוספת כרגע משתמש במוצר טבעי של אחת החברות זה אמנם קצת מרגיע האם מומלץ טיפול נטרופטי? האם מומלץ שימוש באומגה 3 עקב היובש באזור והאם יש אומגה צמחית כי אני רגיש לדגים.אודה לעזרתכם.

הייתי בהחלט ממליץ על טיפול נטורופתי משולב דיקור סיני והומאופתיה מודרנית. אומגה -3 ממקור צמחי (כן יש כזה)יכול להיות חלק מהמכלול הטיפולי

מנהלי פורום נטורופתיה