תמצית זרעי ענבים האם היא אנטי פיטרייתית?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/12/2018 | 01:11 | מאת: מיכל

שלום, האם תמצית זרעי ענבים היא חומצית ועלולה להחמיר ריפלוקס חומצי חמור?(בקע סרעפתי גדול) והאם הוא טיפול אנטי פיטרייתי לקנדידה? פשוט ניסיתי שמן אורגנו שעושה לי רפלוקס כל היום למרות שלקחתי על קיבה מלאה. תודה מראש

שלום מיכל, תמצית זרעי ענבים - לא ציינת באיזה אופן נלקחת לא אמורה לגרום לריפלוקס, אבל ההשפעה היא אינדיבדיואלית ולכן זאת אפשרות. לא הייתי בוחרת בשימוש בתמצית זרעי ענבים לטיפול בקנדידה. יש צמחי מרפא אחרים נוספים המתאימים לקנדידה, פרוביוטיקה וכמובן תזונה מתאימה. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה