חומצה אורית גבוהה איך מורידים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/12/2018 | 18:08 | מאת: דנה

שלום בדיקת דם יצא לי חומצה אורית קצת גבוה 6.8 לשם טיפול קניתי מיץ דובדבנים טבעי ללא סוכר האם שתיית כוס 1 כל יום במשך חודש יכול להוריד את הרמה לנורמה? אבל חייב להיות על בטן ריקה? בטן ריקה פירושה שלוש שעות אחרי אוכל? במה עוד אפשר להיעזר על מנת להוריד את הרמה?

שלום דנה, על מנת להוריד חומצה יורית ראשית, יש לאתר מה הסיבה שהיא גבוהה אצלך. מעבר לכך כדאי להימנע ממזונות פורינים העלולים לגרום לחריגה שלה כמו למשל, מוצרים מהחי (בשר, ביצים, חלב ומוצריו),פחמימות פשוטות, קטניות, ירקות מסויימים כמו תרד, אספרגוס, פטריות ועוד.. הרבה בריאות!

09/12/2018 | 23:29 | מאת: דנה

לא קיבלתי תשובה לשאלה שאלתי בקשר למיץ דובדובנים

שתיית מיץ דובדבנים בלבד אינו טיפול להורדת חומצה יורית.. לא משנה בטן ריקה או מלאה. חלק מכיוון הטיפול הוא הורדת מזונות פורינים כפי שצוייין בקישור הקודם.

מנהלי פורום נטורופתיה