טיפול לדלקת ציפורן חודרנית מה לעשות?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/10/2018 | 10:04 | מאת: רוני

שלום רב לפני מס ימים הייתי בבדיקה אצל רופא עור שאמר שיש לי בבוהן דלקת עקב ציפורן חודרנית.נתן לי משחת פוסידין למרוח עד 10 ימים ושאעשה אמבטיה עם מלח.אני שם גם פולידין במים ומלח מים המלח.מה עוד מומלץ לעשות לשיפור המצב מבחינה טבעית? אמרו לי שיש מלח אנגלי\מלח אפסום האם הוא יעיל לשיפור מצבים כאלה?

שלום רוני, תלוי מה מצב הדלקת, אבל אפשר להשתמש גם בשמנים אתריים כמו שמן עץ התה, לבנדר וחשוב גם לטפל בציפורן בצורה שאינה מזיקה לה ולא לגזור בצורה לא נכונה.

מנהלי פורום נטורופתיה