שימוש בשמנים- בהיריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/10/2018 | 11:36 | מאת: מילי

שלום קיבלתי שמן שקדים לאוקסיטן ואני מעוניינת למרוח אותו בהיריון. האם יש סכנה מאחד מרכיביו? PRUNUS AMYGDA- LUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - PARFUM/FRAGRANCE - OLEYL ALCOHOL - CAMELINA SATIVA SEED OIL - ROSA CANINA FRUIT OIL - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL - DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) SEED OIL - HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL - DIOLEYL TOCOPHERYL METHYLSILANOL - TOCOPHEROL - LIMONENE - COUMARIN - LINALOOL - CITRAL. תודה רבה!

שלום מילי, בהריון מומלץ להשתמש רק במוצרים המותאמים ומיועדים להריון, לחברת" welleda" יש שמן המיועד לכך. בהצלחה רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה