ביצה מבושלת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/09/2018 | 12:23 | מאת: שני

שלום האם אפשר לאכול ביצה קשה מבושלת ביום למחרת,אם הכנתי אותה ערב קודם,האם היא מאבדת מהאיכות והיתרונות? ובנוסף אבקש לדעת ,אם אני אוכלת יחד גבינה, ביצה קשה ויוגורט -אין סתירה או בעיה אחרת? בתודה מראש לתשובה שני

שלום שני, הבעיה עם ביצה קשה מאתמול זה לא היתרונות הבריאותיים שלה, אלא שעלולה להיות מקולקלת אלא אם כן שמרת אותה במקרר. גבינה, ביצה קשה ויוגורט הם שילוב של חלבונים מהחי - יש לבדוק את זה ביחס לכל התפריט שלך ולבדוק את כמות החלבון מהחי שיש לך סה"כ ביום בתפריט. בעיה אחרת.. כן, יש כאן סתירה לגישה הנטורופתית (:

מנהלי פורום נטורופתיה