ממרח עדשים ושמנת לבישול
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום אולי אתן יודעות איך מכינים ממרח עדשים ירוקים? או איך מכינים מרק עדשים ירוקים? ועוד שאלה בקשר לשמנת מתוקה או שמנת לבישול. האם היא מכילה סוכר, והאם אפשר להשתמש בה כשיש פטרייה וגינלית? בדרך כלל הייתי מכינה מרקים ומסמיכה בשמנת. איך אפשר להסמיך מרקים ויתאימו למי שסובל מקנדידה? בתודה שלכת.
שלום שלכת, שמנת מתוקה מכילה סוכר ולא מומלצת בתפריט קנדידה, גם בגלל הסוכר וגם בגלל שלא ממליצים על מוצרי חלב פרה... את יכולה להסמיך את המרק עם שיבולת שועל, זה יוצא מצויין. אני מצרפת קישור למתכון לממרח עדשים: http://naturemed.co.il/hc/spr/spr_07.html ומתכון למרק עדשים: http://naturemed.co.il/hc/soup/soup_12.html בהצלחה! הרבה בריאות!
הי מעין, תודה על הקישורים. האם להסמיך את המרק עם שיבולת שועל בתחילת הכנת המרק, או בסופו? כלומר, בכל חימום המרק להוסיף את השיבולת השועל, או בסוף הכנת המרק ואז להסמיך את כולו עם שיבולת שועל? שלכת
שלום מעין, בקשר לממרח עדשים או ממרח שעועית, אפשר לאחר ההכנה למרוח אותם על הלחם כמו כל ממרח אחר? מהי הכמות הממולצת של ממרח עדשים או שעועית ליום? יש בזה הגבלה מסויימת? שלכת.