חומצות אמינו ופוספטידל סרין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/09/2018 | 20:26 | מאת: יעל

שלום, האם תוספים שיש בהם חומצות אמינו הם חומציים בעצם בגלל החומצות ? אני שואלת בגלל רפלוקס קשה חומצי ובקע סרעפתי . ומתי הכי מומלץ לקחת את התוסף פופטידל סרין? בבוקר או בלילה? במקום אחד קראתי שהוא מוריד קורטיזול ועוזר לשינה ולקחת בלילה אבל בהרבה מקומות בבוקר. הוא לא מעורר? תודה רבה

שלום יעל, חומצות אמינו אינן מוגדרות כחומציות. לא ברור אם שאלת על חומצות אמינו כתוסף מזון או כחלק מחומצות אמינו של חלבון במזון. בכל אופן, בריפלןקס קשה ההמלצה התזונתית תהיה גם להפחית או להימנע מחלבונים מהחי, כך שיש לבדוק את הנושא הזה אצלך. לגבי פוספוטידיל סרין אפשר לקחת בבוקר או בערב על קיבה ריקה. אם את רואה שהוא מעורר מדי בשבילך בערב, תוכלי לקחת רק בבוקר. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה