ריפלוקס חומצי ושמן אורגנו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/09/2018 | 00:28 | מאת: יעל

שלום,יש לי בקע גדול בסרעפת ורפלוקס חומצי חמור כבר 15 שנים. לוקחת קבוע נקסיום. האם התוסף קנדידה ספוקט של חברת נאוו שמכיל שמן אורגנו חומצה קפרילית הרפלוקס החומצי? אני מניחה שהחומצה לא טובה. האם גם שמן אורגנו בנפרד? הוושט שלי טרום סרטני וושט בראט אז עליי להזהר תודה רבה

שלום יעל, ראשית כל, כדאי להבין האם הצרבת או הריפלוקס נובעים מעודף חומציות או מתת חומציות - אם את לוקחת הרבה שנים נקסיום יכול להיות שאת כבר סובחת מתת חומציות ולא מעודף - דבר שהרבה אנשים לא יודעים. לגבי התוסף שציינת - לא ברור לי לשם מה את רוצה לקחת אותו ? בשביל לטפל בריפלוקס או בקנדידה.. בלי קשר לחומצה הקפרילית, שהיא לא בעייתית פה. יש קודם לאבחן את נושא החומציות והטיפול יהיה בהתאם, כמובן שיש חשיבות גדולה מאוד לתזונה מתאימה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה