קרינה השפעת קרינה על אוכל, וכן MRI

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/08/2018 | 12:46 | מאת: אורלי

חוששת מאוד מקרינה, כשמטעינה את הנייד שלי, האם האוכל יספוג קרינה...? ושאלה שניה, לגבי כמות הקרינה בבדיקת MRI. שעשיתי , לפני כשבועיים, ואני צריכה לעשות עוד אחת באזור אחר, אך חוששת... כן, זה לא השפיע עלי הכי טוב. מדובר על ברכיים.

שלום אורלי, שימוש בטלפון סלולארי משפיע בכל מני צורות על בריאות האדם, הרבה מההשפעות טרם הוכחו. לגביה- MRI - בדיקת MRI אינה כרוכה בקרינה מייננת. בדיקה זו נעשית על-ידי שימוש בגלי רדיו ומגנט רב עןצמה . רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה