פולי קפה ירוק האם יעיל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/08/2018 | 00:06 | מאת: יעל

שלום, האם התוסף פולי קפה ירוק יכול לפחות מעט לעזור בתהליך הרזיה? או שגם בן המחקרים שהראו הצלחה הם לא רציניים? והאם ניתן לקחת יחד עם רודיולה? תודה מראש

שלום יעל, ישנם מחקרים שתומכים ביעילותו של הקפה הירוק בירידה במשקל בזכות החומצה הכלורוגנית המשפיעה על חילוף החומרים ובזכות השפעתו על מניעת התטברות של שומים בגןף בזכות חומירם נוספים שהוא מכיל. האידיאולגיה של הנטורופתיה אינה דוגלת בתוסף כזה או אחר לירידה במשקל, כי אם בשינוי אורח החיים - הרגלי אכילה, תזונה נכונה ופעילות גופנית. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה