מחדשון/חורמון גדילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/04/2001 | 19:18 | מאת: נעמה

שלום דר' יהודית לריה, אבקש לקרוא מה דעתך על "מחדשון" ועל הורמון גדילה? מהן תופעות הלוואי והסכנות? מחקרים בנושא? תודה

18/04/2001 | 22:30 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לנעמה על "מחדשון"אפשר להגיד רק דברים טובים הוא באמת עוזר לאין סוף בעיות. העור נראה יותר טוב ויותר צעיר,שיער צומח,ציפורניים חזקות באמת כל הסממנים של הנעורים. אבל מי שסובל מברזל גבוהה (יש אנשים כאלה והם נאלצים לעשות הקזות בבית החולים) אסור להם לקחת אותו היות והוא גורם לגדילת אברים(מעט ,כן) ואז בבדיקות מגלים כי הטחול מוגדל. היה לי פציאנט עם מקרה כזה. אולם אם אין תופעה של ברזל גבוהה,בסך הכל ההרגשה הכללית תיהיה טובה מאוד. בהצלחה

19/04/2001 | 08:10 | מאת: נעמה

לד"ר יהודית לריה תודה על התשובה המהירה! ובנוסף רציתי לדעת גם מה דעתך עך הורמון גדילה, (לא "מחדשון") תודה

19/04/2001 | 22:58 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לנעמה הורמון הגדילה פעיל אצלנו מאוד עד גיל 18 בערך והוא מופרש בשינה. ההורמון עצמו נהדר כי הוא בעצם משאיר אותנו צעירים יותר. על מחדשון נתתי כבר את דעתי,אולם אם ברצונך לדעת על מחקרים אני מוכנה לבדוק עבורך,תני לי מעט זמן ,בואי נאמר ,יום ראשון אני אשלח לך תשובה נוספת לאחר שאבדוק היטב ואז גם התשובה לגבי תופעות הלוואי תהיה מדויקת יותר. חכי לי

20/04/2001 | 19:13 | מאת: נעמה

שלום ד"ר יהודית לריה, תודה על תשובתך. אני מחכה...

21/04/2001 | 23:08 | מאת: שלום

האם זה נחקר והוכח? הורמון גדילה מחייב מרשם רופא הייתכן כי יא]פשרו שיווק תכשיר העושה אותה הפעולה אבל ללא מרשם רופא?

23/04/2001 | 00:55 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשלום אכן הורמון גדילה מחייב מרשם רופא. המחדשון הוא לא ממש הורמון גדילה הוא מעין הורמון גדילה. מסתבר שמי שלוקח אותו מאוד מרוצה. אני לא בדקתי אבל אני בטוחה,שהתכשיר עבר בדיקות וקיבל את כל האישורים הדרושים, שאם לא כן הוא לא היה בשוק.

מנהלי פורום נטורופתיה