מגנזיום מינון 500 מ"ג ליום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/07/2018 | 23:15 | מאת: מירי

שלום, אני לא מקבלת בוודאות מספיק מגנזיום מהתזונה...קראתי כאן שבדיקת הדם לא מראה את המצב בתאים. האם לקחת ביום 500 מ"ג מגנזיום באופן קבוע על הפסקות של שבוע פעם בתקופה זה בסדר ולא עלול להיות מסוכן או יביא לעודף? ובנוסף,שמתי לב שיש צימחי מרפא אשניתן חרכוש אותם כנוזל עם טפטת והם מכילים אלכוהול. במידה ואני יכולה לרכוש באותו מחיר את התוסף בכפסולות אז בכפסולות נחשב ליותר בריא,נכון? האלכוהול בנוזל לא אמור להשפיע או להיות בעייתי?(יש לי גם רפלוקס) כי מבחינת בליעה כן הייתי מעדיפה בנוזל תודה מראש

שלום מירי, לא ניתן להמליץ על צריכה קבועה של 500 מ"ג מגנזיום על פי הנתונים שציינת, כמו כן, ההעדפה תהיה תמיד לקבל את מה שאפשר מהמזון ותוסף במקרה הצורך. תלוי גם במטרה, גיל, בדיקות דם ובכלל תמונה קלינית שלך, ולכן המלצה תינתן בהתאמה. קפסולות לאו דווקא יותר מומלצת מנוזל.. ספיגה של נוזל - תלוי איזה ומה מטרת השימוש על פי רוב מאפשרת ספיגה טובה יותר וזמינה יותר. יש מצבים מסויימים ומטופלים שדווקא העדיפות תהיה לטינקטורה או תוסף בנוזל. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה