"אונה דה גאטו" עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/07/2018 | 10:17 | מאת: מיכל

מעין שלום, לוקחת כעת אנטיביוטיקה בשם אוגמנטין, פעמיים ביום (לאחר האוכל). כיוון שסובלת מדלקת חזקה רוצה להוסיף את הצמח "אונה דה גאטו" = cat's claw שמחזק את המערכת החיסונית. את כמוסות הצמח לוקחים עם הארוחה. שאלתי: האם אפשרי לקחת את הצמח בארוחות של האנטיביוטיקה, או שהצמח עלול להתנגש עם פעולת האנטיביוטיקה. אודה לתשובתך. מיכל

שלום מיכל, את האוניה דה גאטו כדאי לקחת על קיבה ריקה,( לא ציינת באיזה דלקת מדובר), כך תוכלי לקחת את הצמח בנפרד מהאנטיביוטיקה. בכל מקרה, אין מניעה מיוחדת לקחת אותם קרובים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה