טבליות למציצה מתחת ללשון?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/07/2018 | 17:31 | מאת: דוד

מדוע טבליות של ויטמין בי 12 מיועדות למציצה דווקא מתחת ללשון שלא כמו סוכריות רגילות שמוצצים מעל הלשון. זה ממש לא נוח לשים מתחת ללשון אי אפשר באמת למצוץ את זה ולוקח לזה מלא זמן עד שזה נמס. אי אפשר פשוט להניח מעל הלשון במקום מתחת?

שלום דוד, הספיגה של B12 תת לשונית היא דרך הקפילרות (נימי דם) ישירות לתוך הדם ובכך עוקפת את מערכת העיכול ולכן הספיגה טובה יותר. זאת הסיבה שמומלץ לקחת את ה B12 מתחת ללשון. אתה יכול לנסות אולי חברה אחרת שהכדורים מתמוססים מתחת ללשון מהר יותר, יש אפשרות כזאת. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה