אכילת חרוב פעוט בן שנתיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/07/2018 | 23:03 | מאת: אוראל

שלום מעיין, האם לטעמך ניתן לתת לפעוט בן אוטוטו שנתיים לאכול את פרי החרוב? (כלומר בשלמותו ובצורתו הרגילה, כמובן עם הוצאת חרצנים). אשמח לתשובתך, תודה! אוראל

21/07/2018 | 00:31 | מאת: ימית

לפי הכותרת זה נשמע כאילו החרוב אכל את התינוק:)))))))) (סתם צחוק של יומשישי)

שלום אוראל, החרוב עלול להיות קצת קשה מדי לבן שנתיים.. הוא גם יכול לעשות עצירות. אני מציעה לחכות איתו (: אפשר אם את חושבת שהוא יכול רק קצת למצוץ את דבש החרוב ולא ילעס.. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה