תוספי מזון לסיוע במחלת הקוליטיס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/04/2001 | 02:20 | מאת: אדי

האם ידוע שכונדרטין ו/או גלוקוזמין מסיעים בריפוי קוליטיס. וכן גם ל - גלוטמין. ישנם חולים שטוענים שהנ"ל עזר להם ביחוד כונדרטין

18/04/2001 | 23:09 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאדי גלוקוזמין אכן עוזר לשקם ריריות של מערכת העיכול אבל אם אתה שואל אותי הוא יותר מתאים לבעיות של פרקים וסחוסים לעומת זאת הכונדרטין יעיל יותר.

19/04/2001 | 03:54 | מאת: הילה נאור

שלום ברצוני לומר שכחולת קוליטיס מזה כשנתיים ניסיתי את הגלוקוזמין וגם את צרוף הכונדרטין במשך 6 חודשים עם מבול של הוצאה כספית ולצערי ללא תגובה. וחבל סתם כך להתבסס על דברים שלא נבדקו. אני מכירה אישה ונערה נוספים שנטלו אף הם את התוסף וללא תגובה. מעט אמינות לא תזיק. הילה

מנהלי פורום נטורופתיה