שימוש בשמן אורגנו לקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/02/2018 | 23:28 | מאת: מיכל מובשוביץ

האם מותר להשתמש בשמן אורגנו בדיאטת קנדידה במשך שלושה חודשים ? (המינון 200-400 מ"ג ליום)

שלום מיכל, המינון לא ברור, של מי? של מה? 200 מ"ג -400 מ"ג שמן אורגנול טהור או סה"כ בכמוסה (יחד עם שמן זית למשל). מומלץ כמובן, בשילוב של תזונה מתאימה לקנדידה, פרוביוטיקה ותמיכה בכבד. בהצלחה ורק בריאות!

28/02/2018 | 20:41 | מאת: מיכל מובשוביץ

בכמוסה יש 100 מ"ג שמן אורגנו עם חומצה קפרילית פאו דארקו ועוד כמה צמחים. במידה ולוקחת 3-4 כמוסות ביום ,האם אין בעיה להשתמש בכמות כזו משמן אורגנו (שהוא אנטיביוטיקה טבעית ) תקופה ארוכה של 3 חודשים?

מנהלי פורום נטורופתיה