מה ההבדל בין N.D ( האם זה תואר?) לבין ph.d ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/02/2018 | 22:55 | מאת: זעפרני

מדוע 90 אחוז מהרופאים שוללים בתוקף את הנטורופתיה ? אני אישית מאמין בטיפול נטורופתי , אבל לא מבין את ההתרפסות של הנטורופתים מול הרופאים , בעצם הנטורופתים לא ממליצים להפסיק טיפול קונווציוני שלא הועיל ומוסיפים טיפול משלים ( למה משלים ?, צריך להיות עיקרי בלעדי) . האם העובדה שהרפואה המערבית מטפלת רק בסימפטומים ולא בגורמים לא מורידה ממשית מערכה?

שלום זעפרני, N.D בארה"ב ובאירופה הוא מוכר כ - Natural Doctor בארץ התואר מוכר כ - Natural degree. Ph.d הוא תואר ד"ר. לגבי שאלתך/דעתך .. יש לכך הרבה סיבות וזאת אכן שאלה פילוסופית שאפשר לדון בה.. באופן כללי הסיבה שהרבה רופאים לא מתבססים רק על הטיפול הטבעי היא כיוון, שלטענתם אין מספיק ביסוס של מחקרים.. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה