רפליט ופרוביוטיקה לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/02/2018 | 13:33 | מאת: תמר

שלום רב, בתי בת 5.5 סובלת כבר תקופה ארוכה מנפיחויות בבטן, גזים, ילדה שמנמונת וחמודה שאוהבת סוכרים ופחמימות. לאחרונה החלו הפרשות מהנרתיק. נאמר לי כי יתכן והיא סובלת מקנדידה ולכן ייעצו לי להתחיל בשינוי תזונתי, אותו יש בכוונתי לבצע וכמו כן לתת לה רפליט לשבוע ופרוביוטיקה. רציתי לשאול האם חובה לתת לה רפליט או אפשר להתחיל מפרוביוטיקה בלבד. תודה רבה, תמר

שלום תמר, הריפליט הוא מוצר המכיל חיידקים פרוביוטיים, אפשר להתחיל איתו ולהמשיך אחר כך עם פרוביוטיקה. תלוי במצבה, בשינוי התזונתי שאתם עושים, בתסמינים ועוד. תוכלו להיוועץ במי שהמליץ לכם על הריפליט. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה