גירוי שלא עובר???????????

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/01/2018 | 20:40 | מאת: ארז

שלום רב . בקצרה אנסה אני לפני שנתיים היה לי דלקת בדרכי השתן אי קולי ומאז התחיל אצלי הסיוט אורולגים רופאי עור בדיקות למחלות מין הכול תקין רק אצלי נשאר גירוי בלתי פוסק בקצה הפין ממש קרוב לפתח הבדיקה היחדה שלא יצא תקינה ששלחתי לחיפה לבדיקת קנדידה בשתן יצא תקין . בצואה יצאה הכי גבוהה מסוג אלבנאקס האם יש קשר לגרד הזה שיש לי במשך כול היום ורגיש מאוד למגע ? אני בן 45 נשוי +3 ואשמח עם תוכלו לעזור לי .תודה

היי, בהחלט יתכן קשר לקנדידה. ממליץ טיפול אנטי פטרייתי מקיף. מוזמן להגיע למרפאה ונשמח לעזור

מנהלי פורום נטורופתיה