עשב חיטה עם מיץ תפוזים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/01/2018 | 22:57 | מאת: אביב

שלום אני בן 52 . לאחרונה שותה מיץ עשב חיטה שלוש פעמים בשבוע . אני נאלץ להוסיף מיץ מתפוז אחד או מקלמנטינה לשוט אחרת זה עושה לי קצת בחילה. כיוון שאני טרום סכרתי הדיאטנית אומרת לוותר על עשב חיטה אם אני צריך עם זה תפוז. התרשמתי שהיא לא מתלהבת מעשב חיטה. אני דווקא כן. האם צריכה של תפוז אחד שלוש פעמים בשבוע קריטית? אני כולה שותה רבע כוס של מיץ עשב חיטה. האם בעקרון אתם ממליצים? והאם יש בעיה להוסיף מיץ תפוז. תודה

כעקרון, לא אמורה להיות בעיה. מציע לעקוב אחרי תמונת הסוכר בימים שאתה צורך ולראות אם יש שינויים מהותיים

מנהלי פורום נטורופתיה