זום של טבע+גינקו בילובה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/11/2017 | 10:02 | מאת: ירין

בן 45 בריא בד"כ ולא נוטל תרופות. נמצא בתקופת בחינות וקצת קשה לו לאסוף את עצמו ולשבת מול המחשב או בכיתה. סה"כ תקופה של חודש בערך. התחיל לקחת זום של טבע 2 כמוסות בבוקר. הומלץ לקחת גם גינקו בילובה במהלך החודש הזה. האם אין התנגשות בין שניהם? האם זה בסדר? האם ניתן לקחת הכל בבוקר? תודה

שלום ירין, אין התנגשות ביניהם, אבל לג'ינקו בילובה לוקח זמן עד שהוא משפיע..ולכן חודש זה לא מספיק זמן על מנת לראות השפעה. שנית, הוא אינו מומלץ במצבים מסויימים כמו נטיה ללחץ דם גבוה ..אז לא הייתי ממליצה לשלב.. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה